top of page

COACHING

You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.
 
C.S. Lewis
  • Heb jij momenteel last om het leven te "dragen"? 

  • Worstel je met piekergedachten die je belemmeren om voluit te leven? 

  • Heb je het gevoel dat jouw dromen en passies steeds meer naar het achterplan verdwijnen?

  • Heb je het gevoel dat je permanent gestrest rondholt? 

  • Misschien voel je je reeds lange tijd futloos en moe, en wil je graag terug meer energie in jezelf, je relaties of je werk blazen? 

  • Ervaar jij wel vaker moeilijkheden om onder woorden te brengen wat je voelt, of wil? 

  • Raak je net te vaak verstrikt in ongewenste conflicten met je partner/kinderen/familieleden/collega’s… en vraag je je af hoe je die dynamiek kan veranderen?

  • Of misschien verlang je er net naar om op een impactvolle manier je standpunt te leren overbrengen?

  • Wil je eindelijk breken met een aantal (verslavende) gewoontes omdat je diep van binnen wel beseft dat het eigenlijk vluchtgedrag is?

 

Samen met jou ga ik graag op onderzoek uit. Daarbij wordt jouw hulpvraag onze vuurtoren. Waar nodig, duiken we de therapeutische diepte in om zo zicht te krijgen op de bestaansredenen van bepaalde patronen in jouw gedragingen, gedachten en emoties. Maar niet meer dan nodig. We zullen immers vooral verbinding proberen te maken met de ondergesneeuwde verlangens en energielagen die jou zullen toestaan om anders en bewuster je pad van de gewenste verandering te gaan. 

 

In dit proces maak ik bij voorkeur ook graag tijd voor jouw verhaal. En dit vanuit mijn sterke overtuiging dat je persoonlijke verhaal zowel de pijnbronnen als de krachtbronnen in zich draagt die je dient te kunnen consulteren in een vol bestaan. Samen zullen we, waar nodig, op een veilige manier onderzoeken welke pijn er misschien nog om rouw of heling vraagt. 

 

Ik ga met jou dus liefst een pad van heling, één-wording. Zodat jij weer volop kan gaan leven, in verbinding met jezelf, met wie je lief is, en met je doelen en dromen. Het is een proces dat doorgaans wat tijd vraagt. Transitie vereist immers tijd, mildheid, aandacht, en bewust zelfwerk waarbij we in een veelheid van kleine betekenisvolle stapjes een groter doel tegemoet gaan.

 

En dat hoeft dus niet alleen. Als dieptecoach begeleid ik je graag op dit pad.

Hierbij zal ik vooral werken met TA (Transactionele Analyse) en Lichaamswerk.

 

Indien jouw pad specifieke expertise zou vereisen, dan bekijken we samen de mogelijkheden voor een doorverwijzing naar een psycholoog of psychiater.

Zou je graag meer voeling krijgen met wat individuele dieptecoaching voor jou kan betekenen? 

Contacteer me dan voor een gratis intakegesprek.

Lees hier de ervaringen van anderen met mijn begeleiding.

 

Nieuwsgierig naar de reden waarom ik vandaag als coach & fotograaf in het leven sta?

Klik hier voor een korte inkijk in mijn verhaal.

DSC_1415.jpg
bottom of page