top of page

FOTOGRAFIE

Ook als fotograaf ben ik geboeid door de storytelling die mensen en momenten in zich dragen. 

 

Met mijn camera in de hand benader ik een soms schijnbaar onbeduidende schouwspel het liefst vanuit een onderzoekende, zachte nabijheid. Daarbij probeer ik geduldig af te wachten wat zich intuïtief aankondigt, om zich in een onbewaakt moment vervolgens voor mijn ogen te ontsluiten. Een moment waarin fragiliteit en intensiteit, soms ook humor, voelbaar aanwezig zijn.

Vanuit die liefde voor het instantane,  werk ik bij voorkeur met de subtiliteit van het aanwezige natuurlijke licht.  Dat, in combinatie met de vertelkracht van iemands vertrouwde (professionele) setting en zijn persoonlijke verhaal. Het leidt als vanzelf naar de 'naturel' die ik probeer te capteren.  

 

 

 

Vanuit mijn liefde voor context en setting wil ik ook graag jouw sluimerende of ambitieuze dromen en plannen fotografisch exploreren. Of misschien heb jij wel een voorkeur voor een eerder intiem portret?  

 

Of ben jij op zoek naar een sprekende manier om jezelf, je teamleden en/of je (ondernemers)verhaal in beeld te brengen op je website?

Contacteer me dan even, dan bekijken we samen hoe we mijn lens op jou kunnen inzoomen.  

 

In mijn portfolio kan je bladeren door beelden uit mijn eigen familieleven, of uit het leven van mensen die mijn pad persoonlijk of professioneel kruisten.

Insecurity, for an artist, can ultimately be a gift, albeit an excruciating one. 
 
Sally Mann
Storytelling Photography
fullsizeoutput_568b.jpeg
Portretfotografie
DSC_2778.JPG
Grisailles
DEF3_edited.jpg
bottom of page