top of page
A partir du moment où j’ai eu cette boîte à couleurs dans les mains, je sentais que c’était là qu’était ma vie.
 
     Henri Matisse
IMG_1170.jpg

WAT CLIENTEN VERTELLEN...

"Als je voelt dat je een andere weg wil inslaan maar het spoor bijster bent, als je op zoek bent naar iemand die echt luistert zonder oordeel, als je zelfvertrouwen zoek is, onzekerheid je parten speelt, kortom als je het gevoel hebt het ‘noorden’ kwijt te zijn... dan helpt Katleen je terug de andere windrichtingen te zien. Zij stelt de juiste vragen, kan een spiegel voorhouden waardoor je leert en verder komt. Ze is erg betrokken, rustig en weet met tips en opdrachtjes in kleine stapjes resultaten te behalen. Ze geeft je ook veel inzichten, handvaten waardoor je anders naar dingen gaat kijken en zodoende meer rust krijgt in je hoofd. Dankjewel, Katleen, om mee mijn pad te bewandelen."

***

“Wat ik zo waardeer in onze gesprekken, is jouw echte aanwezigheid. Je bent er met heel je lijf en al je dimensies errond. Je blijft echt bij me, laat niet zomaar los. Het is krachtig en toch niet versmachtend. Jouw vragen lijken dan te komen vanuit een innerlijk weten dat dat de vragen zijn die gesteld dienen te worden. Je laat ook niet toe om eraan te ontsnappen, een kleine pitbull :-). Ik ervaar veel openheid, geen oordeel. Je ziet wat anderen niet zien en toont een durf om deze dingen te benoemen.”

***

"Je maakte van de chaos in mijn hoofd weer een gestructureerd overzicht en bekijkt wat er aan de basis ligt van de chaos. Ik heb na onze gesprekken altijd stof tot nadenken en tools om verder mee aan de slag te gaan. Door onze gesprekken heb ik het eindelijk aangedurfd om een stappenplan te maken voor mijn droom en ben ik er ook effectief mee aan de slag gegaan in plaats van het te laten aanmodderen.”

***

 

"Katleen creëerde een veilige omgeving waarin ik mezelf kon zijn en mezelf echt kon laten zien, zonder oordeel. Samen gingen we op onderzoek. Door haar begrip, vraagstelling en inzichten leerde ik mezelf beter kennen. Zo leerde ik anders omgaan met bepaalde dingen en lukte het mij om stappen vooruit te zetten.

Bedankt!"

bottom of page